Ezek a legjobb diéták fogyni 2019-ben

Paleo, Keto, Whole30-a trend étrendek listája egyre hosszabb-gyakorlatilag nem teszi lehetővé számunkra, hogy nyomon kövessük és eldöntsük, melyik étrend a legjelentősebb. Dr. Vincent M. real estate pedre, a belek egészségének specialistája, és new York City, a bestseller író, most referenciát ad. Úgy véli, hogy egészséges bélflóra a fő feltétele a sikeres fogyás. Mert a bélbaktériumaink befolyásolják a kalóriafeldolgozást, a zsír tárolást és az alapvető energiaanyagcserét. Pedre értékelte a jelenlegi trend táplálkozás a zsírégetés és a bél egészség.

Ez a három diéta szerint Dr. Vincent real estate pedre M. leghatékonyabban:

  1. Post intervallum
    Az éhomi időköz lehet tenni, amellett, hogy bármilyen diéta. Így egy bizonyos időn belül teljesen megtagadja az élelmiszer. Ebben az időszakban a szervezetnek méregtelenítenie és hozzáférnie kell saját energiatartalékaihoz. Az időszakok elkülönítésére két lehetőség van: az 5: 2 módszer, általában enni öt napot egy héten, gyors két napig, mondjuk, csak 500 kalória naponta fogyasztják.
  2. Keto Diéta
    Nincs szénhidrát, mert minél több zsír van a kulcs a ketogén étrendhez. Az energiafogyasztást a következő étrendre kell osztani: 60% zsír, 35% fehérje, öt százalékos szénhidrát. Ha a testünk már nem szolgáltat szénhidrátot, másképp kell működnie az energiáért: zsírsejteken! Amikor ez az állapot a “ketózis” eléri-általában után 24-72 óra-zsírégetés a csúcson, akkor gyorsan látni haladást a skálán. A ketogén étrendben számos más tabu étel, például tejszín, vaj és sajt megengedett. Ehhez szükséges, hogy szigorúan elhagyni sok magas szénhidráttartalmú termékek diktált más diéták: gyümölcsök, hüvelyesek, root növények.
  3. Alacsony szénhidrát (különösen, ha együtt a mediterrán étrend)
    A szénhidrátok a súlygyarapodás szinonimájává váltak. Hosszú távon azonban nem akarjuk teljesen feladni a kedvenc pizzánkat. Ezért jó kompromisszum az alacsony szénhidrát, és inkább a hosszú távú étrendváltozás, mint a klasszikus diéta. Szénhidrátok egyszerűen minimalizálja. Ehelyett a fókusz kerül a magas zsírbevitel vagy fehérje bevitel. A szervezet elkerülhetetlenül kezdi megkapni az energiáját a zsírtartalékokból. Dr. Vincent M. Pedre alacsony szénhidráttartalmú étrendet javasol, különösen, ha mediterrán étrenddel kombinálják, ahol rengeteg friss zöldség, dió és hal van a tányéron.

Dr. Vincent M. real estate pedre a különböző étrendek szabályairól és érdemeiről egy teljesen új táplálkozási tervre, a Ciklitárius étrendre fejlődött ki. Pedre szerint, ez a tökéletes kombinációja ketogén diéta és intervallum éhezés.

A sok fogyókúrás közül neked kell eldöntened, hogy az étkezési szokásaidtól és a mindennapi életedtől függően. Minden diétához fegyelem kell. A legjobb, hogy válasszon egy, hogy jól megy a mindennapi életben. Így nem hagyja, hogy a diéta nem sikerül a frusztráció.